Jdi na obsah Jdi na menu

Masáže

masaz-photoxpress_8837433.jpg

 

Indická masáž hlavy + antistresová masáž

Nabízím Vám relaxační masáž, která vám pomůže se zbavit stresů každodenního života a působí jako opravdový lék na různé bolesti, napětí ve svalech krku a ramen. Jedná se o starověké umění indické masáže hlavy. Že to zní mimořádně? Ano, máte pravdu, tato technika skutečně mimořádná je.

Tato masáž je v Indii praktikována více než tisíc roků, a to původně ženami, které věřily, že jim zachovává vlasům zdraví a sílu. A nemýlili se. Masáž kůže na temeni hlavy podporuje přísun krve k folikulům a zlepšuje přísun živin potřebných ke zdravému růstu vlasů.

Aby byly pozitivní účinky masáže u mužů s vypadávajícími vlasy podpořeny, je možné během masáže použít kofeinové tonikum s panthenolem, které posiluje oslabené vlasové kořínky a prodlužuje fázi růstu vlasů. 

 

Svalová tenze (napětí) vytvářená stresem je nejběžnější příčinou nedostatečného krevního toku v oblasti hlavy. Indická masáž hlavy pomáhá napětí rozptýlit a hraje tak neocenitelnou úlohu při léčení problémů spojených se stresem, jako jsou bolesti hlavy, krku ramen a příliš namáhané oči.

 

photoxpress_7957127.jpg

 


Jak masáž funguje
 

Hlava, krk a ramena jsou důležitá energetická centra v těle a ve stresu se tady napětí začíná hromadit. Později se vše projevuje v podobě ztuhlého krku a ramen, napětí v očích a někdy i vypadáváním vlasů. Účinek masáže tak není jen fyzický, ale působí i na emocionální úrovni. Zklidňuje duši, podporuje uvolnění a ulevuje od stresu. Dovede vás k maximální relaxaci a uvolnění. 

 

Aby byla masáž hlavy co nejvíce účinná, přidává se k ní i antistresová sestava masáže ramen a šíje.

 

Mezinárodní certifikace pro tyto masáže jsem získal v Dexter Academy Ltd. Praha. Aplikování masáže trvá cca 50 min. a je možné ji provést takřka kdekoliv: v sedu na židli, v lehu na zemi. Rád proto přijdu tuto masáž provést i k Vám domů, neváhejte mě kontaktovat.